Iftaħ il-menu prinċipali

Lista tal-kodiċi nazzjonali tal-FIFA

Il-FIFA tagħti kodiċi kompost minn tliet ittri lil kull membru u anke lil dawk li mhumiex. Dawn huma l-kodiċi uffiċjali wżati mill-FIFA u l-konfederazzjonijiet kontinentali tagħha (AFC, CAF, CONCACAF, CONMEBOL, OFC u UEFA) bħala abbrevjazzjonijiet tal-ismijiet tal-pajjiżi f'kompetizzjonijiet uffiċjali.

Membri tal-FIFAImmodifika

Attwalment hemm 208 membri tal-FIFA, b'kull wieħed minnhom b'kodiċi għalih.

Pajjiż Kodiċi
  Afganistan AFG
  Albanija ALB
  Alġerija ALG
  Samoa Amerikana ASA
  Andorra AND
  Angola ANG
  Angwilla AIA
  Antigwa u Barbuda ATG
  Arġentina ARG
  Armenja ARM
  Aruba ARU
  Awstralja AUS
  Awstrija AUT
  Ażerbajġan AZE
  Baħamas BAH
  Baħrejn BHR
  Bangladexx BAN
  Barbados BRB
  Bjelorussja BLR
  Belġju BEL
  Beliże BLZ
  Benin BEN
  Bermuda BER
  Butan BHU
  Bolivja BOL
  Bosnja-Ħerzegovina BIH
  Botswana BOT
  Brażil BRA
  Gżejjer Verġni Brittaniċi VGB
  Brunej BRU
  Bulgarija BUL
  Burkina Faso BFA
  Burundi BDI
  Kambodja CAM
  Kamerun CMR
  Kanada CAN
  Kap Verde CPV
  Gżejjer Kajman CAY
  Repubblika Ċentru-Afrikana CTA
  Ċad CHA
  Ċili CHI
  Ċina CHN
  Tajpej Ċiniżi TPE
  Kolombja COL
  Komoros COM
  Kongo CGO
  RD tal-Kongo COD
  Gżejjer Cook COK
  Kosta Rika CRC
  Kosta tal-Avorju CIV
  Kroazja CRO
  Kuba CUB
  Ċipru CYP
  Repubblika Ċeka CZE
  Danimarka DEN
  Dġibuwti DJI
  Dominika DMA
  Repubblika Dominikana DOM
  Ekwador ECU
  Eġittu EGY
  El Salvador SLV
  Ingilterra ENG
  Ginea Ekwatorjali EQG
  Eritrea ERI
  Estonja EST
  Etjopja ETH
  Gżejjer Faroe FRO
  Fiġi FIJ
  Finlandja FIN
  Franza FRA
  Gabon GAB
  Gambja GAM
  Ġeorġja GEO
  Ġermanja GER
  Gana GHA
  Greċja GRE
  Grenada GRN
  Gwam GUM
  Gwatemala GUA
  Ginea GUI
  Ginea Bissaw GNB
  Gujana GUY
  Ħaiti HAI
  Ħonduras HON
  Ħong Kong HKG
  Ungerija HUN
  Iżlanda ISL
  Indja IND
  Indoneżja IDN
  Iran IRN
  Iraq IRQ
  Iżrael ISR
  Italja ITA
  Ġamajka JAM
  Ġappun JPN
  Ġordan JOR
  Każakistan KAZ
  Kenja KEN
  Korea ta' Fuq PRK
  Korea t'Isfel KOR
  Kuwajt KUW
  Kirġiżistan KGZ
  Laos LAO
  Latvja LVA
Pajjiż Kodiċi
  Libanu LIB
  Lesoto LES
  Liberja LBR
  Libja LBY
  Liechtenstein LIE
  Litwanja LTU
  Lussemburgu LUX
  Makaw MAC
  Maċedonja MKD
  Madagaskar MAD
  Malawi MWI
  Malażja MAS
  Maldive MDV
  Mali MLI
  Malta MLT
  Mawritanja MTN
  Mawrizju MRI
  Messiku MEX
  Moldova MDA
  Mongolja MGL
  Montenegro MNE
  Montserrat MSR
  Marokk MAR
  Możambik MOZ
  Mjanmar MYA
  Namibja NAM
  Nepal NEP
  Olanda NED
  Antilli Olandiżi ANT
  Kaledonja l-Ġdida NCL
  New Zealand NZL
  Nikaragwa NCA
  Niġer NIG
  Niġerja NGA
  Irlanda ta' Fuq NIR
  Norveġja NOR
  Oman OMA
  Pakistan PAK
  Palestina PLE
  Panama PAN
  Papwa Ginea Ġdida PNG
  Paragwaj PAR
  Perù PER
  Filippini PHI
  Polonja POL
  Portugall POR
  Pwerto Riko PUR
  Qatar QAT
  Irlanda IRL
  Rumanija ROU
  Russja RUS
  Rwanda RWA
  San Kitts u Nevis SKN
  Santa Luċija LCA
  San Vinċenz u l-Grenadini VIN
  Samoa SAM
  San Marino SMR
  São Tomé u Príncipe STP
  Arabja Sawdija KSA
  Skozja SCO
  Senegal SEN
  Serbja SRB
  Seychelles SEY
  Sierra Leone SLE
  Singapor SIN
  Slovakkja SVK
  Slovenja SVN
  Gżejjer Solomon SOL
  Somalja SOM
  Afrika t'Isfel RSA
  Spanja ESP
  Sri Lanka SRI
  Sudan SUD
  Surinam SUR
  Sważiland SWZ
  Żvezja SWE
  Żvizzera SUI
  Sirja SYR
  Taħiti TAH
  Taġikistan TJK
  Tanżanija TAN
  Tajlandja THA
  Timor tal-Lvant TLS
  Togo TOG
  Tonga TGA
  Trinidad u Tobago TRI
  Tuneżija TUN
  Turkija TUR
  Turkmenistan TKM
  Gżejjer Turks u Kajkos TCA
  Uganda UGA
  Ukrajna UKR
  Emirati Għarab Magħquda UAE
  Stati Uniti USA
  Urugwaj URU
  Gżejjer Verġni Amerikani VIR
  Użbekistan UZB
  Vanwatu VAN
  Veneżwela VEN
  Vjetnam VIE
  Wales WAL
  Jemen YEM
  Żambja ZAM
  Żimbabwe ZIM

Ħoloq esterniImmodifika