Iftaħ il-menu prinċipali

Lista ta' pajjiżi skont il-popolazzjoni

Mappa tal-popolazzjoni dinjija

Din hija lista ta' pajjiżi skont il-popolazzjoni. Il-lista tinkludi pajjiżi indipendenti u territorji dipendenti abitati ibbażati fuq l-istandard ISO 3166-1. Il-popolazzjoni ta' kull pajjiż hi mogħtija wkoll bħala persentaġġ tal-popolazzjoni tad-dinja, li skont l-arloġġ tal-popolazzjoni tal-Bureau taċ-Ċensiment tal-Istati Uniti hi stmata li hi 7.071 biljuni.

Skond stima separata mill-Ġnus Magħquda, qabżet is-7 biljuni f'Ottubru tal-2011. Iż-żoni li jiffurmaw parti integrali minn stati sovrani, bħall-pajjiżi tar-Renju Unit, huma magħduda bħala parti mill-istati sovrani kkonċernati. Mhumiex inklużi entitajiet oħra, bħall-Unjoni Ewropea, li mhumiex stati sovrani, u territorji dipendenti li m'għandhomx popolazzjoni permanenti, bħall-klejms ta' diversi pajjiżi għall-Antartika.

Iċ-ċifri użati f'din tabella huma bbażati fuq l-istima l-aktar riċenti jew projezzjonijiet mill-awtoritajiet taċ-ċensiment nazzjonali meta jkunu disponibbli u ġeneralment jiġu approssimati. Fejn ma jkunx hemm informazzjoni nazzjonali aġġornata disponibbli, iċ-ċifri huma bbażati fuq l-istimi tal-2012 mid-Diviżjoni tal-Popolazzjoni tad-Dipartiment tan-Ġnus Magħquda għall-Affarijiet Ekonomiċi u Soċjali. Minħabba li l-figuri miġbura ma jinġabrux fl-istess ħin f'kull pajjiż, jew bl-istess livell ta' preċiżjoni, il-paraguni numeriċi li jirriżultaw jistgħu jagħtu konklużjonijiet mhux korretti. Barra minn hekk, it-total tal-figuri tal-pajjiżi kollha mhux daqs it-total tad-dinja.

ListaImmodifika

Nota: territorji dipendenti kollha huma murija bil-korsiv.

Pozizzjoni Pajjiz (jew territorju dipendenti) Popolazzjoni Data % popolazzjoni
tad-dinja
Sors
1   Ċina 1,347,350,000 Dicembru 31, 2011 19.11% Stima Ufficjali
2   Indja 1,210,193,422 Marzu 1, 2011 17.16% ċensiment tal-2011
3   Stati Uniti 314,762,000 Novembru 14, 2012 4.46% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
4   Indoneżja 237,641,326 Mejju 1, 2010 3.37% ċensiment tal-2010
5   Brażil 193,946,886 Lulju 1, 2012 2.75% Stima Ufficjali
6   Pakistan 181,219,000 Novembru 14, 2012 2.57% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
7   Niġerja 166,629,000 Lulju 1, 2012 2.36% stima tal-UN
8   Bangladexx 152,518,015 Lulju 16, 2012 2.16% Stima Ufficjali
9   Russja 143,228,300 Settembru 1, 2012 2.03% Stima Ufficjali
10   Ġappun 127,530,000 Ottubru 1, 2012 1.81% Stima ufficjali ta 'kull xahar
11   Messiku 112,336,538 Gunju 12, 2010 1.59% ċensiment tal-2010
12   Filippini 92,337,852 Mejju 1, 2010 1.31% ċensiment tal-2010
13   Vjetnam 87,840,000 Lulju 1, 2011 1.25% Stima Ufficjali
14   Etjopja 84,320,987 Lulju 1, 2012 1.2% Stima Ufficjali
15   Eġittu 82,828,000 Novembru 14, 2012 1.17% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
16   Ġermanja 81,857,000 April 30, 2012 1.16% Stima ufficjali ta 'kull xahar
17   Iran 75,149,669 Ottubru 24, 2011 1.07% censiment tal-2010
18   Turkija 74,724,269 Dicembru 31, 2011 1.06% Stima ufficjali
19   Repubblika Demokratika tal-Kongo 69,575,000 Lulju 1, 2012 0.99% stima tal-UN
20   Tajlandja 65,479,453 Settembru 1, 2010 0.93% ċensiment tal-2010
21   Franza 65,350,000 Jannar 1, 2012 0.93% Stima Uffiċjali
22   Renju Unit 62,262,000 Lulju 1, 2010 0.88% Stima Uffiċjali
23   Italja 60,849,247 Marzu 31, 2012 0.86% Stima Uffiċjali
24   Afrika t'Isfel 51,770,560 Ottubru 9, 2011 0.73% ċensiment tal-2011
25   Korea t'Isfel 50,004,441 Lulju 1, 2012 0.71% Stima Uffiċjali
26   Burma 48,724,000 Lulju 1, 2012 0.69% stima tal-UN
27   Kolombja 46,787,000 Novembru 18, 2019 0.66% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
28   Spanja 46,163,116 Lulju 1, 2012 0.65% Stima Uffiċjali ta kull xahar
29   Ukrajna 45,560,272 Awissu 1, 2012 0.65% Stima Uffiċjali ta kull xahar
30   Tanżanija 43,188,000 Lulju 1, 2010 0.61% Stima Uffiċjali
31   Arġentina 40,117,096 Ottubru 27, 2010 0.57% ċensiment tal-2010
32   Kenja 38,610,097 Awissu 24, 2009 0.55% ċensiment tal-2009
33   Polonja 38,538,447 Diċembru 31, 2011 0.55% Stima Uffiċjali
34   Alġerija 37,100,000 Jannar 1, 2012 0.53% Stima Uffiċjali
35   Kanada 34,979,600 Novembru 18, 2019 0.5% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
36   Iraq 33,330,000 Lulju 1, 2011 0.47% Stima Uffiċjali
37   Uganda 32,939,800 Lulju 1, 2011 0.47% Stima Uffiċjali
38   Marokk 32,730,400 Novembru 18, 2019 0.46% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
39   Sudan 30,894,000 April 22, 2008 0.44% ċensiment tal-2008
40   Peru 30,135,875 Ġunju 30, 2012 0.43% Stima Uffiċjali
41   Malażja 29,554,000 Novembru 18, 2019 0.42% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
42   Użbekistan 29,123,400 Lulju 1, 2011 0.41% Stima Uffiċjali
43   Veneżwela 28,946,101 Novembru 30, 2011 0.41% ċensiment tal-2011
44   Għarabja Sawdita 28,376,355 Lulju 1, 2011 0.4% Stima Uffiċjali
45   Nepal 26,620,809 Ġunju 22, 2011 0.38 ċensiment tal-2011
46   Afganistan 25,500,100 Jannar 1, 2013 0.36 Stima Uffiċjali
47   Gana 24,658,823 Settembru 26, 2010 0.35% ċensiment tal-2010
48   Korea ta' Fuq 24,554,000 Lulju 1, 2012 0.35% Stima Uffiċjali
49   Jemen 24,527,000 Lulju 1, 2012 0.35% Stima Uffiċjali
50   Możambik 23,700,715 Lulju 1, 2012 0.34% Stima Uffiċjali
51   Tajwan 23,268,372 Lulju 31, 2012 0.33% Stima Uffiċjali ta kull xahar
52   Awstralja 22,813,438 Novembru 18, 2019 0.32% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
53   Sirja 21,836,000 Novembru 18, 2019 0.31% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
54   Kosta tal-Avorju 21,395,000 Lulju 1, 2009 0.3% Stima Uffiċjali
55   Madagaskar 20,696,070 Lulju 1, 2011 0.29% Stima Uffiċjali
56   Angola 20,609,294 Lulju 1, 2012 0.29% Stima Uffiċjali
57   Sri Lanka 20,277,597 Marzu 20, 2012 0.29% ċensiment tal-2012
58   Kamerun 19,406,100 Jannar 1, 2010 0.28% Stima Uffiċjali
59   Rumanija 19,042,936 Ottubru 20, 2011 0.28% ċensiment tal-2011
60   Każakistan 16,815,000 Awissu 1, 2012 0.27% Stima Uffiċjali ta kull xahar
61   Olanda 16,765,558 Awissu 31, 2012 0.24% Stima Uffiċjali ta kull xahar
62   Ċili 16,572,475 April 9, 2012 0.23% ċensiment tal-2012
63   Niġer 16,274,738 Lulju 1, 2012 0.23% Stima Uffiċjali
64   Malawi 15,883,000 Lulju 1, 2012 0.23% stima tal-UN
65   Burkina Faso 15,730,977 Lulju 1, 2010 0.22% Stima Uffiċjali
66   Gwatemala 14,713,763 Lulju 1, 2011 0.21% Stima Uffiċjali
67   Mali 14,528,662 April 1, 2009 0.21% ċensiment tal-2009
68   Ekwador 14,483,499 Novembru 28, 2010 0.21% ċensiment tal-2010
69   Kambodja 14,478,000 Lulju 1, 2012 0.21% stima tal-UN
70   Żambja 13,092,666 Ottubru 16, 2010 0.19% ċensiment tal-2010
71   Żimbabwe 13,014,000 Lulju 1, 2012 0.18% stima tal-UN
72   Senegal 12,855,153 Lulju 1, 2011 0.18% Stima Uffiċjali
73   Ċad 11,274,106 Mejju 20, 2009 0.16% ċensiment tal-2009
74   Kuba 11,247,925 Diċembru 31, 2011 0.16% Stima Uffiċjali
75   Belġju 10,839,905 Jannar 1, 2010 0.15% Stima Uffiċjali
76   Ginea 10,824,200 Lulju 1, 2010 0.15% Stima Uffiċjali
77   Greċja 10,787,690 Mejju 24, 2011 0.15% ċensiment tal-2011
78   Rwanda 10,718,379 Lulju 1, 2011 0.15% Stima Uffiċjali
79   Tuneżija 10,673,800 Lulju 1, 2011 0.15% Stima Uffiċjali
80   Portugall 10,561,614 Marzu 21, 2011 0.15% ċensiment tal-2011
81   Repubblika Ċeka 10,507,566 Marzu 31, 2012 0.15% Stima Uffiċjali
82   Bolivja 10,426,155 Lulju 1, 2010 0.15% Stima Uffiċjali
83   Ħaiti 10,085,214 Lulju 1, 2010 0.14% Stima Uffiċjali
84   Ungerija 9,957,731 Jannar 1, 2012 0.14% Stima Uffiċjali
85   Somalja 9,797,000 Lulju 1, 2012 0.14% stima tal-UN
86   Żvezja 9,532,634 Awissu 31, 2012 0.14% Official registered population
87   Belarus 9,459,800 Ottubru 1, 2012 0.13% Stima Uffiċjali ta kull xahar
88   Repubblika Dominikana 9,445,281 Diċembru 1, 2010 0.13% ċensiment tal-2010
89   Benin 9,352,000 Lulju 1, 2012 0.13% stima tal-UN
90   Ażerbajġan 9,235,100 Jannar 1, 2012 0.13% Stima Uffiċjali
91   Burundi 8,749,000 Lulju 1, 2012 0.12% stima tal-UN
92   Awstrija 8,452,835 Lulju 1, 2012 0.12% Stima Uffiċjali
93   Ħonduras 8,385,072 Lulju 1, 2012 0.12% Stima Uffiċjali
94   Emirati Għarab Magħquda 8,264,070 Lulju 1, 2010 0.12% Stima Uffiċjali
95   Sudan t'Isfel 8,260,490 April 22, 2008 0.12% ċensiment tal-2008
96   Żvizzera 8,000,001 Awissu 2, 2012 0.11% Stima Uffiċjali
97   Iżrael 7,941,900 Settembru 30, 2012 0.11% Stima Uffiċjali ta kull xahar
98   Taġikistan 7,800,000 Jannar 1, 2012 0.11% Stima Uffiċjali
99   Bulgarija 7,364,570 Frar 1, 2011 0.1% ċensiment tal-2011
100   Papwa Ginea Ġdida 7,170,000 Lulju 1, 2012 0.1% stima tal-UN
101   Serbja 7,120,666 Ottubru 1, 2011 0.1% ċensiment tal-2011
102   Ħong Kong (Ċina) 7,103,700 Diċembru 31, 2011 0.1% Stima Uffiċjali
103   Libja 6,469,000 Lulju 1, 2012 0.092% stima tal-UN
104   Laos 6,465,800 Lulju 1, 2012 0.092% Stima Uffiċjali
105   Paragwaj 6,337,127 Lulju 1, 2010 0.09% Stima Uffiċjali
106   Ġordan 6,370,300 Novembru 18, 2019 0.088% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
107   Togo 6,191,155 Novembru 6, 2010 0.088% ċensiment tal-2010
108   El Salvador 6,183,000 Ġunju 30, 2010 0.088% Stima Uffiċjali
109   Sierra Leone 6,126,000 Lulju 1, 2012 0.087% stima tal-UN
110   Nikaragwa 6,071,045 Ġunju 30, 2012 0.086% Stima Uffiċjali
111   Danimarka 5,587,085 Lulju 1, 2012 0.079% Stima Uffiċjali ta kull xahar
112   Eritrea 5,581,000 Lulju 1, 2012 0.078% stima tal-UN
113   Kirġiżistan 5,477,600 Lulju 1, 2011 0.078% Stima Uffiċjali
114   Slovakkja 5,445,324 Settembru 30, 2011 0.077% Stima Uffiċjali
115   Finlandja 5,424,560 Novembru 18, 2019 0.08% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
116   Singapor 5,312,400 Lulju 1, 2012 0.074% Stima Uffiċjali
117   Turkmenistan 5,170,000 Lulju 1, 2012 0.073% stima tal-UN
118   Norveġja 5,048,100 Novembru 18, 2019 0.072% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
119   Repubblika tal-Irlanda 4,588,252 April 10, 2011 0.065% ċensiment tal-2011
120   Repubblika Afrikana Ċentrali 4,576,000 Lulju 1, 2012 0.065% stima tal-UN
121   Ġeorġja 4,497,600 Jannar 1, 2012 0.064% Stima Uffiċjali
122   New Zealand 4,445,890 Novembru 18, 2019 0.063% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
123   Kosta Rika 4,301,712 Ġunju 3, 2011 0.061% ċensiment tal-2011
124   Territorji Palestinjani 4,293,313 Lulju 1, 2012 0.061% Stima Uffiċjali
125   Libanu 4,292,000 Lulju 1, 2012 0.061% stima tal-UN
126   Kroazja 4,290,612 Marzu 31, 2011 0.061% ċensiment tal-2011
127   Liberja 4,245,000 Lulju 1, 2012 0.06% stima tal-UN
128   Repubblika tal-Kongo 4,233,000 Lulju 1, 2012 0.06% stima tal-UN
129   Bosnja-Ħerzegovina 3,868,621 Ġunju 30, 2012 0.055% Stima Uffiċjali
130   Pwerto Riko (Stati Uniti) 3,706,690 Lulju 1, 2011 0.053% Stima Uffiċjali
131   Kuwajt 3,582,054 Diċembru 31, 2010 0.051% Stima Uffiċjali
132   Moldova 3,559,500 Jannar 1, 2012 0.05% Stima Uffiċjali
133   Panama 3,405,813 Mejju 16, 2010 0.048% ċensiment tal-2010
134   Mawritanja 3,378,254 Lulju 1, 2012 0.048% Stima Uffiċjali
135   Urugwaj 3,286,314 Settembru 30, 2011 0.047% ċensiment tal-2011
136   Armenja 3,275,700 Ġunju 1, 2012 0.046% Stima Uffiċjali ta kull xahar
137   Litwanja 3,180,394 Awissu 1, 2012 0.045% Stima Uffiċjali ta kull xahar
138   Albanija 2,831,741 Ottubru 1, 2011 0.04% ċensiment tal-2011
139   Oman 2,773,479 Diċembru 12, 2010 0.039% ċensiment tal-2010
140   Mongolja 2,736,800 Lulju 1, 2009 0.039% Stima Uffiċjali
141   Ġamajka 2,709,300 Diċembru 31, 2011 0.038% Stima Uffiċjali
142   Lesoto 2,217,000 Lulju 1, 2012 0.031% stima tal-UN
143   Namibja 2,104,900 Awissu 28, 2011 0.03% ċensiment tal-2011
144   Latvja 2,070,371 Marzu 1, 2011 0.029% ċensiment tal-2011
145   Repubblika tal-Maċedonja 2,059,794 Diċembru 31, 2011 0.029% Stima Uffiċjali
146   Slovenja 2,061,480 Novembru 18, 2019 0.029% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
147   Botswana 2,024,904 Awissu 22, 2011 0.029% ċensiment tal-2011
148   Gambja 1,825,000 Lulju 1, 2012 0.026% stima tal-UN
149   Qatar 1,757,540 Ottubru 31, 2012 0.025% Stima Uffiċjali
150   Gabon 1,564,000 Lulju 1, 2012 0.022% stima tal-UN
151   Ginea Bissaw 1,520,830 Marzu 1, 2009 0.022% ċensiment tal-2009
152   Trinidad u Tobago 1,317,714 Lulju 1, 2010 0.019% Stima Uffiċjali
153   Estonja 1,294,236 Marzu 31, 2012 0.018% ċensiment tal-2012
154   Mawrizju 1,286,051 Lulju 1, 2011 0.018% Stima Uffiċjali
155   Baħrejn 1,234,571 April 27, 2010 0.018% ċensiment tal-2010
156   Sważiland 1,220,000 Lulju 1, 2012 0.017% stima tal-UN
157   Timor tal-Lvant 1,066,409 Lulju 11, 2010 0.015% ċensiment tal-2010
158   Fiġi 876,000 Lulju 1, 2012 0.012% stima tal-UN
159   Ċipru 838,897 Ottubru 1, 2011 0.012% ċensiment tal-2011
160   Ġibuti 818,159 Mejju 29, 2009 0.012% ċensiment tal-2009
161   Rèunion (Franza) 816,364 Jannar 1, 2009 0.012% Stima Uffiċjali
162   Gujana 784,894 Lulju 1, 2010 0.011% Stima Uffiċjali
163   Ginea Ekwatorjali 740,000 Lulju 1, 2012 0.01% stima tal-UN
164   Butan 720,679 Lulju 1, 2012 0.01% Stima Uffiċjali
165   Komoros 669,300 Lulju 1, 2009 0.0095% Stima Uffiċjali
166   Montenegro 620,029 April 1, 2011 0.0088% ċensiment tal-2011
167   Makaw (Ċina) 568,700 Ġunju 30, 2012 0.0081% Stima Uffiċjali
168   Saħara tal-Punent 567,000 Lulju 1, 2012 0.008% stima tal-UN
169   Gżejjer Solomon 553,935 Lulju 1, 2012 0.0079% Stima Uffiċjali
170   Surinam 534,000 Lulju 1, 2012 0.0076% stima tal-UN
171   Lussemburgu 511,800 Diċembru 31, 2010 0.0073% Stima Uffiċjali
172   Kap Verde 491,875 Ġunju 16, 2010 0.007% ċensiment tal-2010
173   Malta 460,297 Diċembru 31, 2016 0.0059% Stima Uffiċjali
174   Guadeloupe (Franza) 401,554 Jannar 1, 2009 0.0057% Stima Uffiċjali
175   Martinika (Franza) 396,404 Jannar 1, 2009 0.0057% Stima Uffiċjali
176   Brunej 393,162 Ġunju 20, 2011 0.0056% ċensiment tal-2011
177   Baħamas 353,658 Mejju 3, 2010 0.005% ċensiment tal-2010
178   Iżlanda 320,060 April 1, 2012 0.0045% Stima Uffiċjali ta kull xahar
179   Maldive 317,280 Lulju 1, 2010 0.0045% Stima Uffiċjali
180   Beliże 312,971 Mejju 12, 2010 0.0044% ċensiment tal-2010
181   Polineżja Franċiża (Franza) 277,000 Lulju 1, 2012 0.0039% stima tal-UN
182   Barbados 274,200 Lulju 1, 2010 0.0039% Stima Uffiċjali
183   Kaledonja l-Ġdida (Franza) 245,580 Lulju 27, 2009 0.0035% ċensiment tal-2009
184   Vanwatu 234,023 Novembru 16, 2009 0.0033% ċensiment tal-2009
185   Gujana Franċiża (Franza) 224,469 Jannar 1, 2009 0.0032% Stima Uffiċjali
186   Mayotte (Franza) 217,000 Lulju 1, 2012 0.0031% stima tal-UN
187   Samoa 186,340 Novembru 7, 2011 0.0026% ċensiment tal-2011
188   São Tomé u Príncipe 172,000 Lulju 1, 2012 0.0024% stima tal-UN
189   Santa Luċija 166,526 Mejju 10, 2010 0.0024% ċensiment tal-2010
190   Guam (Stati Uniti) 159,358 April 1, 2010 0.0023% ċensiment tal-2010
191   Curaçao (Olanda) 149,679 Marzu 26, 2011 0.0021% ċensiment tal-2011
192   Grenada 110,821 Lulju 1, 2009 0.0016% Stima Uffiċjali
193   Gżejjer Verġni Amerikani 106,405 April 1, 2010 0.0015% ċensiment tal-2010
194   Tonga 103,036 Novembru 30, 2011 0.0015% ċensiment tal-2011
195   Kiribati 103,000 Lulju 1, 2012 0.0015% stima tal-UN
196   Stati Federati tal-Mikroneżja 102,843 April 4, 2010 0.0015% ċensiment tal-2010
197   Aruba (Olanda) 101,484 Settembru 29, 2010 0.0014% ċensiment tal-2010
198   San Vinċenz u l-Grenadini 100,892 Lulju 1, 2009 0.0014% Stima Uffiċjali
199   Jersey (Renju Unit) 97,857 Marzu 27, 2011 0.0014% ċensiment tal-2011
200   Seychelles 90,945 Awissu 26, 2010 0.0013% ċensiment tal-2010
201   Antigwa u Barbuda 86,295 Mejju 27, 2011 0.0012% ċensiment tal-2011
202   Gżira tal-Bniedem (Renju Unit) 84,497 Marzu 27, 2011 0.0012% ċensiment tal-2011
203   Andorra 78,115 Lulju 1, 2011 0.0011% Stima Uffiċjali
204   Dominika 71,293 Mejju 14, 2011 0.001% ċensiment tal-2011
205   Bermuda (Renju Unit) 64,237 Mejju 20, 2010 0.00091% ċensiment tal-2010
206   Guernsey (Renju Unit) 62,431 Marzu 31, 2010 0.00089% Stima Uffiċjali
207   Greenland (Danimarka) 56,749 Jannar 1, 2012 0.0008% Stima Uffiċjali
208   Samoa Amerikana (Stati Uniti) 55,519 April 1, 2010 0.00079% ċensiment tal-2010
209   Gżejjer Kajman (Renju Unit) 55,456 Ottubru 10, 2010 0.00079% ċensiment tal-2010
210   Gżejjer Marshall 54,305 Lulju 1, 2010 0.00077% Stima Uffiċjali
211   Gżejjer tat-Tramuntana tal-Mariana (Stati Uniti) 53,883 April 1, 2010 0.00076% ċensiment tal-2010
212   Saint Kitts u Nevis 51,970 Lulju 1, 2009 0.00074% Stima Uffiċjali
213   Gżejjer Faroe (Danimarka) 48,459 Lulju 1, 2012 0.00069% Stima Uffiċjali ta kull xahar
214   San Maarten (Olanda) 37,429 Jannar 1, 2010 0.00053% Stima Uffiċjali
215   San Martin (Franza) 36,824 Jannar 1, 2009 0.00052% Stima Uffiċjali
216   Liechtenstein 36,476 Diċembru 31, 2011 0.00052% Stima Uffiċjali
217   Monako 35,000 Lulju 1, 2012 0.0005% stima tal-UN
218   San Marino 32,404 Lulju 31, 2012 0.00046% Stima Uffiċjali ta kull xahar
219   Gżejjer Turks u Kajkos (Renju Unit) 31,458 Jannar 25, 2012 0.00045% ċensiment tal-2012
220   Ġibiltà (Renju Unit) 29,752 Lulju 1, 2011 0.00042% Stima Uffiċjali
221   Gżejjer Verġni Brittaniċi (Renju Unit) 29,537 Lulju 1, 2010 0.00042% Stima Uffiċjali
222   Gżejjer Åland (Finlandja) 28,355 Diċembru 31, 2011 0.0004% Stima Uffiċjali
223   Olanda tal-Karibew (Olanda) 21,133 Jannar 1, 2011 0.0003% Stima Uffiċjali
224   Palaw 21,000 Lulju 1, 2012 0.0003% stima tal-UN
225   Gżejjer Cook (NZ) 17,791 Diċembru 1, 2011 0.00025% ċensiment tal-2011
226   Angwilla (Renju Unit) 13,452 Mejju 11, 2011 0.00019% ċensiment tal-2011
227   Wallis u Futuna (Franza) 13,000 Lulju 1, 2012 0.00018% stima tal-UN
228   Nawru 10,000 Lulju 1, 2012 0.00014% stima tal-UN
229   Tuvalu 10,000 Lulju 1, 2012 0.00014% stima tal-UN
230   San Barthélemy (Franza) 8,902 Jannar 1, 2009 0.00013% Stima Uffiċjali
231   Saint-Pierre u Miquelon (Franza) 6,082 Jannar 1, 2009 0.00006% Stima Uffiċjali
232   Montserrat (Renju Unit) 4,922 Mejju 12, 2011 0.00005% ċensiment tal-2011
233   Santa Helena, Ascension and Tristan da Cunha (Renju Unit) 4,000 Lulju 1, 2012 0.00004% stima tal-UN
234   Gżejjer Falkland (Renju Unit) 2,563 April 15, 2012 0.00003% ċensiment tal-2012
235   Gżejjer Svalbard u Jan Mayen (Norveġja) 2,495 Marzu 1, 2010 0.00002% Stima Uffiċjali
236   Gżira Norfolk (Awstralja) 2,302 Awissu 9, 2011 0.00002% ċensiment tal-2011
237   Gżira tal-Milied (Awstralja) 2,072 Awissu 9, 2011 0.00002% ċensiment tal-2011
238   Tokelau (NZ) 1,411 Ottubru 18, 2011 0.00001% ċensiment tal-2011
239   Niue (NZ) 1,000 Lulju 1, 2012 0.00001% stima tal-UN
240   Belt tal-Vatikan 800 Marzu 1, 2011 0.00001% Stima Uffiċjali
241   Gżejjer Kokos (Awstralja) 550 Awissu 9, 2011 0.000008% ċensiment tal-2011
242   Gżejjer Pitcairn (Renju Unit) 66 Lulju 1, 2008 0.000001% ċensiment tal-2008

Ħoloq esterniImmodifika